MicroPOS termalni pisači WTP 100+ USB, WTP 150

WTP 100+ srebrniWTP 100+ crniDobili novu pošiljku iznimno traženih termalnih MicroPOS printera, do malog zastoja u dosadašnjoj isporuci je došlo zbog želje proizvođača za unaprijeđenje kvalitete i funkcionalnosti ovih prokušanih proizvoda na tržištima širom svijeta, te taj određen period izmjene modela, termalni printeri nisu bili isporučivi.

Upravo smo dobili prvu pošiljku unaprijeđenih termalnih POS printera. Novi, unaprijeđeni modeli imaju poboljšanu elektroniku, mehaniku, brzinu ispisa, kompatibilnost i funkcionalnost u windows okruženju.  Printeri su paralelnog ili serijskog sučelja (kao i do sad), a od sad, svi termalni modeli printera u pravilu dolaze s USB portom kao alternativom.

Najviše izmjena je bilo na modelu WTP 100, koji se sad zove WTP 100 + USB, izmjene nisu bile samo usmjerene na funkcionalnost, već  je posebna pozornost bila usmjerena i u dizajn uređaja, koji je kompletno izmjenjen, kao što možete i vidjeti na slici.
Stari WTP 100 modeli više nisu dobavljivi, a novi WTP 100+ USB printeri su isporučivi u crnoj, ali (za razliku od prije) i vrlo privlačnoj i vizualno dopadljivoj srebrnoj boji za koju vjerujemo da će se uz svoj zaobljen dizajn odlično uklopiti u moderne prodajne i ugostiteljske prostore, te dati  na još većoj ekskluzivnosti prostora u koji se postavlja.

WTP 150 crniWTP 150 bijeli

Iako su modeli WTP 100 doživjeli veliki preobražaj, kod modela WTP 150 i dalje glavna značajka ostaje izdržljivost zbog naročito kvalitetne mehanike samog uređaja, tako da iako je elektronika unaprijeđena i poboljšana zbog novih izazova u windows okriženju koji se pred ovaj model postavljaju, sam dizajn i boje uređaja  nisu mjenjani jedino što možete uočiti je još veća brzina ispisa, kao i dodatni USB port koji polako postaje nužnost pri svim modernim POS sustavima.

Za sva dodatna pitanja i savjete vezane za POS stojimo vam na raspolaganju.

 

On-line pomoć

Podrška korisnicima

Podrška korisnicima

Polovni pisači


OKI podrška i servis


Micropos servis i podrška